Links van en naar SacraMusica

Interessant om te bezoeken

Bij de voorbereiding van de activiteiten die wij bij SacraMusica ontplooien kwamen wij regelmatig interessante websites tegen die wij u niet willen onthouden. Vandaar dat wij hier dit lijstje aanbieden.

.
emmaus-parochie.nl Site met wetenswaardigheden van de Emmaüsparochie. Zelfs een hoekje voor kinderen ontbreekt niet.
nsgv.nl Een kerkkoor kan uiteraard niet zonder de Nederlandse Sint Gregorius Vereniging. Een site met allerlei weetjes en aankondigingen. Klik op "Breda", dicht bij Roosendaal.
.
Johannes Passion - WikipediA.nl Onmisbare kost voor diegenen die zich willen voorbereiden op onze uitvoering op 17 april 2011.
.
roosendaalsgemengdkoor.nl Een van de vele koren in Roosendaal met een breed repertoire: van jazzmuziek tot oratoria. Onze zangcoach Imelda Hack-Brugmans is hier repetitor.
voxjubilansroosendaal.nl Nog zo'n koor uit Roosendaal met een licht-klassiek repertoire waarin het vooral gaat om de juiste sfeer. Een andere zangcoach, Gunita Kronberga, zwaait hier de baton.
roosendaalskamerkoor.nl Een klein (maar fijn) koor waarmee wij als SacraMusica een goede relatie hebben, al is het maar door de projectleden die van dit koor afkomstig zijn.
mannenkoorconcordia.nl Een meer dan 90 jaar oud koor dat de waardevolle traditie van mannen-koormuziek in stand houdt.
.
cvkroosendaal.nl Het Centrum voor de Kunsten - Roosendaal, een begrip voor muziekonderwijs in alle instrumenten, genres en leeftijden.
Nauw betrokken bij de "Johannes Passion uit volle borst".
roospodium.nl Stichting ROOS al bijna 30 jaar bezig om amateur theaterkunst beoefenaars in Roosendaal te helpen om hun eigen discipline te verdiepen en in andere disciplines te verbreden.
Nauw betrokken bij de "Johannes Passion uit volle borst".
cultuurlinc.nl CultuurlinC, dè intermediair tussen onderwijs en de cultuuraanbieders in de gemeente Roosendaal. Initiator, maar ook bemiddelaar en coördinator voor cultuuraanbod op scholen.
Nauw betrokken bij de "Johannes Passion uit volle borst".
fontys.nl Fontys Hogeschool - afd. Conservatorium, de volgende stap voor degenen die zich voorbereiden op een loopbaan in de muziek of muziekeducatie.
Nauw betrokken bij de "Johannes Passion uit volle borst".
greetvanbeers.nl Greet van Beers, beeldend kunstenares die haar inspiratie haalt uit haar gevoelsleven, ontmoetingen, kleur en licht.
Leverde bijdragen aan de "Johannes Passion uit volle borst".
peterdekoningkunstenaar.nl Peter de Koning, gedreven kunstenaar die naast schilderen en steen bewerken, met ogenschijnlijk grove middelen als een kettingzaag, de gevoeligste kunstwerken kan maken.
Leverde bijdragen aan de "Johannes Passion uit volle borst".
nextgeneration-shows.nl NextGeneration, het bedrijf van twee jonge mannen met een ruime ervaring op het gebied van muziek, licht en bij evenementen van allerlei formaat. Verzorgden licht en geluid bij de belangrijkste delen van de "Johannes Passion uit volle borst".
.

(10-03-2011)